Over ons

Aanjagers in energieoplossingen en verduurzaming , wij helpen woningeigenaren, bedrijven en gemeenten met het verduurzamen van hun (maatschappelijk) vastgoed.

over ons
Hester

Verduurzamen is een complexere materie, zeker nu netcongestie zijn intrede doet, belangrijk om de juiste mensen in te schakelen. Energie diensten bureau is een bureau die hier over beschikt, klaar om u te helpen! Verduurzamen in een bestaande situatie, het aanschaffen van een warmtepomp vraagt om het nemen van maatregelen in de juiste volgorde. Combinaties aan maatregelen kunnen elkaar versterken of juist afbreuk doen. Het wordt steeds moeilijker om als inwoner of gemeente om over alle kennis te beschikken of in huis te hebben.

Tijd om hierbij te helpen! Door een waterval aan informatie en onbekende termen kunnen mensen nog meer gaan twijfelen waardoor er (op korte termijn) geen stappen worden genomen. Wij denken in oplossingen, niet in problemen, in begrijpelijke taal geven wij (onafhankelijk) advies en uitleg wat er in uw situatie mogelijk is, evenals voor gemeenten welke doelen te behalen zijn. Voor (acties met) een gemeente is het niet nodig in ieder detail te duiken per woning, dit kunnen zij aan ons toevertrouwen! Wij houden de gemeente tussentijds op de hoogte van het proces en voortgang, aan het eind van een actie of campagne houden we een enquête klanttevredenheid.

Al ruim 7 jaar hou ik mij bezig met energieoplossingen en het verduurzamen van bedrijven (aanjager bedrijventerreinen), (maatschappelijk) vastgoed, gemeenten en overheid.  Naast eigen kennis en ervaringen is er door de jaren heen een groot netwerk ontstaan met vakspecialisten. Hierdoor is een oplossing dichtbij en kunnen wij deze dan ook eigenlijk altijd bieden, niets is ons vreemd!